Cum lucrăm

Identificăm problemele printr-o metodologie foarte clară de lucru. Le ducem în Civic Lab, generatorul de soluții digitale, unde o echipă de cercetători, oameni de UX și experți în domeniu construiesc prototipurile viitoarelor aplicații. Odată încheiat procesul, aceste soluții sunt gata de development așa că ajung aici, în Tech for Social Good. Locul în care magia se întâmplă.
Ești developer și știi prea bine că magia în tehnologie are nevoie de skilluri, de timp și de consecvență. Nu poți construi cea mai tare aplicație peste noapte, dar unde sunt mulți puterea crește și zi după zi ne îndreptăm spre a rezolva încă o problemă. Pentru noi. Pentru orașul tău. Pentru România.
Lună de lună ne vom vedea să lucrăm împreună în cadrul Monthly Hack Days, aici la Code for București. E simplu de ținut minte, ne vedem de fiecare dată în ultima sâmbătă a fiecărei luni pentru o zi întreagă de tech work & tech talk. Evenimentele se petrec simultan în Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și București și online via Google Meet & Slack.

Direcționează 20% din impozit către Code for Romania!

240704

ore de lucru

1.72

mil de euro economisite

954

voluntari

Proiecte finalizate